top of page
Пошук
  • Фото автораNataliyakot Nataliyakot

З Днем працівників освіти!

Шановні колеги, співробітники, ветерани педагогічної праці!

В українському соціумі завжди покладали великі надії на освіту і вчителя! Саме зараз, у нелегкий час відстоювання незалежності України, як ніколи раніше важливо, що ви сієте зерна людяності, добра, толерантності, патріотизму, які падають на благодатний грунт дитячої душі й обов’язково проростуть відродженням національної свідомості й прискореним розвитком країни.

Глибока повага Вам, дорогі колеги, за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян, справжніх патріотів України.

Бажаю вам міцного здоров’я, життєвої сили, енергії та наснаги для досягнення нових успіхів у професійній діяльності! Хай над Вами завжди сяє зірка людської вдячності всіх тих, кого Ви вивели в самостійне життя і кому дали найнеобхідніше – знання. Невичерпної наснаги й оптимізму у помислах і справах, добробуту, життєдайної сили та безхмарних, мирних, світлих днів!

Нехай засіяна вашою невтомною працею освітянська нива дає багаті врожаї нових талантів, яскравих особистостей та визначні перемоги й здобутки! Впевнений, ви й надалі докладатимете зусиль для становлення сильної та духовно багатої України. Бажаю вам міцного здоров’я, мирного неба, натхнення у праці, творчих здобутків на благо України!

Віримо в Збройні Сили України! Слава Україні! Героям Слава!

З професійним святом!



3 перегляди0 коментарів
bottom of page