top of page
Пошук
  • Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Участь у роботі студентської міжвузівської науково-практичної конференції "Народжені в Україні"

24 квітня 2024 року викладачка циклової комісії викладачів соціально-економічних та природничих дисциплін Кифоренко Тетяна та студентка групи 21 Мигоренко Аліна взяли участь в роботі студентської міжвузівської науково-практичної конференції «Народжені в Україні». Конференція поводилась на базі Одеського фахового коледжу нафтогазових технологій, інженерії та інфраструктури сервісу ОНТУ та в її роботі взяли участь представники 9 закладів фахової передвищої освіти Одеської області. Тематика доповідей охопила різні історичні періоди, торкнулась представників різних професій і всіх об’єднувало єдине – любов до України: історикиня Наталія Полонська-Василенко, мандрівниця Софія Яблонська, волонтерка Катерина Ножевникова, творець гелікоптерів І. Сікорський та ін.

Виступи студентів викликали непідробну зацікавленість в учасників та присутніх конференції. На завершення роботи конференції директор ФКНТІІС ОНТУ Олег Глушков подякував всім учасникам та вручив почесні подяки.

Дякую Аліні за відповідальне, добросовісне ставлення до підготовки науково-дослідницької роботи та виступу на конференцію на тему: «Наталія Полонська-Василенко: штрихи до біографії видатної української науковиці». Бажаю їй подальших успіхів. Тримаємо освітянський фронт! Разом до Перемоги! Слава Україні! Героям Слава!





9 переглядів0 коментарів
bottom of page