top of page
Пошук
Фото автораNataliyakot Nataliyakot

31 серпня відбулося розширене засідання навчально-методичної лабораторії бакалаврату

31 серпня відбулося розширене засідання навчально-методичної лабораторії бакалаврату, адміністрації коледжу, педагогічних та науково педагогічних працівників, які мають педагогічне навантаження на першому бакалаврському рівні.

Завідуюча лабораторії привітала колег, які у 2022 н.р. долучилися до викладацього складу бакалаврату - Іваннікова О.М., Шевченко І.А., Аркавенко Н.В.

Катерина Юріївна ознайомила присутніх з актуальними питаннями підготовки до нового навчального року: оновлення та доопрацювання навчальних ресурсів з метою підготовки до акредитації ОП Початкова освіта, обговорення пропозицій та внесення змін до навчального плану, коригування блоку варіативних навчальних дисциплін та введення нової дисципліни вільного вибору студента, підготовка робочих програм до затвердження із внесенням змін до літературних джерел, організація та проходження міжнародних стажувань викладачами, внесення пропозицій щодо розширення співпраці із закордонними ЗВО, залучення стейкхолдерів, випускників коледжу до проведення занять, посилення публікаційної активності викладачів та залучення здобувачів до їх спільної наукової діяльності.



48 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page