top of page
Пошук
Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Швейцарсько-український проєкт "Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU"

В липні - серпні 2022 р. викладачка предметно-циклової комісії викладачів соціально-економічних дисциплін Кифоренко Т.Т. працювала як майстер-тренерка у проєкті "Літні клуби для дітей і підлітків (6-16 років) у місті Чернігові та територіальних громадах Чернігівської області" за сприяння громадських організацій: DOCCU (швейцарсько-український проєкт "Розвиток громадянських компетентностей в Україні - DOCCU", GoGlobal, фінська церковна допомога - FCA.

З 4 по 22 липня викладачка була організаторкою онлайн-тренінгу "Методичний супровід педагогів щодо організації діяльності літніх дитячих клубів" і майстер-тренеркою для вчителів з різних куточків України, які мали бути залучені до організації роботи літніх клубів для дітей.

Особисто здійснила навчання для 40 вчителів/вчительок міста Чернігова, 71 вчителів/вчительок Верховинської, Поромівської, Сокирянської, Новоукраїнської, Яготинської, Пирятинської, Теофіпольської ТГ.

В серпні Тетяною Тимофіївною було проведено рефлексійні онлайн-сесії для вчителів і вчительок, які були залучені до організації роботи літніх клубів для дітей в м. Чернігів, здійснено оцінювання короткометражних фільмів “Chernihiv KOLO fest”, створених представниками літніх клубів, в яких були відображені активності по локаціях, оформлено звітність про пророблену роботу.



6 переглядів0 коментарів

Comentarios


bottom of page