top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Центри кар’єри: найкращі практики та досвід США

З 2 по 4 липня 2024 року у м.Варшава (Польща) за ініціативи Education USA та за підтримки Міністерства освіти і науки України відбувся практичний воркшоп за участю експертів з американських коледжів. Учасницею заходу стала викладач Комунального закладу «Балтський педагогічний фаховий коледж», завідуюча навчально-методичною лабораторією бакалаврату Катерина ПОДУФАЛОВА.

Мета проєкту – підвищення ефективності роботи Центрів кар’єри у закладах професійно-технічної та фахової передвищої освіти України.

Центри кар’єри є важливою сполучною ланкою між закладами освіти, молоддю, ринком праці та роботодавцями. Вони відіграють важливу роль у підготовці висококваліфікованих кадрів для українського ринку праці та сприяють розвитку професійної кар’єри.

Впродовж 3 днів навчання спікери з американських коледжів Northern Virginia Community College, Monroe Community College, Green River College та команда Education USA Ukraine розглядали з учасниками зустрічі наступні питання:

Як створити Центр кар’єри в закладі освіти?

Як організувати профорієнтацію якісно?

Як працювати з батьками школярів?

Як підготувати резюме чи СV?

Як ефективно організувати співпрацю зі стейкхолдерами?

Як розширити спектр методів пошуку роботи та підвищити конкурентоспроможність випускників на ринку праці, їх працевлаштування, відстеження трудового шляху та кар’єрного зростання?

    Дякуємо організаторам воркшопу та спікерам заходу за можливість долучитися до потужного освітнього ком’юніті та збагатити свій педагогічний досвід сучасними методами та прийомами роботи!









34 перегляди0 коментарів

Komentáře


bottom of page