top of page
Пошук
Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Флешмоб до Дня матері

15 травня 2023р. в актовій залі КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» відбувся флешмоб до Дня матері, в якому взяв участь квартет викладачів «Vil’ni».

Найрідніша, найдорожча для кожного з нас! Мама!Мамо, Матінко, Мамусе, Мамуне, Нене — найтепліші слова для кожного з нас. Саме цим словом ми завжди починаємо будь-яке речення у дитинстві, коли щось просимо, шукаємо, скаржимось... Коли нам треба допомога. Коли нам страшно. Коли ми потребуємо захисту.

У День Матері ми дякуємо нашим Мамам за любов, підтримку, сльози та переживання, які відчуваємо впродовж життя. Адже для кожної з них ми завжди — діти.

Ми розділяємо невимовний біль і горе Українських Матерів, чиї сини та доньки віддали життя у цій жахливій, неспровокованій війні. Віддали найцінніше — за Україну. Розділяємо віру й хвилювання Українських Мам, які чекають на своїх Захисників і Захисниць, своїх Героїв і Героїнь. Вдячні Мамам за те, що виховали справжніх патріотів, наших воїнів та воїнок, які без вагань стали на захист вільного майбутнього України.

Дякуємо Мамам, які захищають Україну від російського загарбника заради українських дітей. І ми дякуємо Мамам, які дарують нове життя, попри жахливу війну. Тим, хто заспокоює дитя під час сирен, захищає міцними обіймами у бомбосховищах і чия любов лікує будь-який дитячий страх.

Ми всі — велика Українська родина з найкращими Мамами у світі!

Тому важливо у цей день висловити подяку нашим Мамам.

Дякую, що дала нам життя!

Дякую, що виростила!

Дякую за молитву!

Дякуємо Збройним Силам України за можливість навчатися і працювати!

Слава Україні! Героям Слава!



5 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page