top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

У світі казки чарівної

Бібліотека сьогодні – цікава та приваблива зона відпочинку, комфортне місце для читання, завжди гостинно відкриває свої двері для користувачів. Казковим світом бібліотеки подорожували наймолодші – читачі.

Бібліотекарі коледжу Комунального закладу "Балтський педагогічний фаховий коледж" ознайомили дітей з книжковим фондом бібліотеки, провівши захоплюючу мандрівку книжковими полицями. Також розповіли маленьким читачам про правила користування книгою та бібліотекою.

   Цікавою родзинкою екскурсії для учнів став мультфільм «Казка про книгу», де казкові герої розповіли учням, як поводитися з книгою та берегти її.

   Юні відвідувачі повністю занурились у прекрасний і чарівний світ казки. Вони зачаровано слухали фрагменти казок, доповнюючи їх своїм змістом, а коли настав час впізнавати казкових героїв, діти показали себе справжніми любителями і знавцями казок.

  Цікаво, весело, дружньо і пізнавально відбувалась зустріч з казкою. Бібліоподорож в книжково-казковий дивосвіт була насиченою і супроводжувалась гарним настроєм,позитивними емоціями і добрими почуттями.






4 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page