top of page
Пошук
  • Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Участь у семінарі - тренінгу в межах Швейцарсько - українського проєкту DECIDE

Впродовж 4-13 січня 2023 р. викладачка Кифоренко Т.Т. була активною учасницею семінар-тренінгу в межах Швейцарсько-українського проєкту DECIDE – «Демократизація для розвитку демократичної освіти» семінар-тренінг для науково-педагогічних працівників закладів післядипломної педагогічної освіти "Стратегія розвитку ЗЗСО: на шляху до школи дієвої демократії. Менторський супровід розроблення та реалізації стратегії розвитку ЗЗСО» в

м. Київ.

Зокрема, керуючись демократично-партисипативною основою розробки та реалізації стратегії розвитку ЗЗСО, опрацювала ключові кроки дорожньої карти розробки та реалізації стратегії розвитку ЗЗСО, зокрема щодо створення робочої групи, розроблення профілю ЗЗСО та проведення оцінювання задля визначення векторів розвитку, а також визначення цінностей, місії, візії, стратегічних напрямків та операційних цілей розвитку ЗЗСО, навчилася змодельовувати процес розробки стратегії, напрацьовувати план впровадження стратегії через реалізацію проєктів розвитку.

Результатом участі Тетяни Тимофіївни у семінарі-тренінгу стало отримання сертифікату на 45 годин/1.5 кредиту ЄКТС, а також з лютого 2023 р. розпочне менторський супровід ЗЗСО однієї з пілотних шкіл Одеської області щодо розроблення та реалізації стратегії розвитку, який триватиме до грудня 2023 р.


3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"БАЛТСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ"

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС​

  • Facebook Социальной Иконка
  • YouTube
  • Facebook Социальной Иконка
  • Телефон: +(380) 04866 22770

  •                  +(380) 0486623791

  • Email:  info@bpu.edu.ua

Приймальна комісія: +(380) 04866 23804

Адреса:

66101, Одеська область,

 м. Балта, вул. Шевченка, 2

Авторські права 2021 © Балтський педагогічний фаховий коледж.

Усі права захищені.

bottom of page