top of page
Пошук
  • Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Участь у Міжнародному конкурсі мистецтв "Штурм"

З метою розвитку дитячого та юнацького мистецтва, виявлення обдарованих, талановитих дітей та молоді, підсилення впливу професійного мистецтва у естетичному вихованні підростаючого покоління 27-28 квітня у м.Канів Черкаської області відбувся Міжнародний конкурс мистецтв «ШТУРМ».

Серед учасників якого були представники з різних куточків України, Польщі, Китаю. Одещину представляли здобувачі освіти Комунальний заклад «Балтський педагогічний фаховий коледж» – студенти 31 групи Гажій Дар’я (номінація «Вокальне мистецтво»), Кравченко Дарина (номінація «Інструментальний жанр»), Паляруш Клавдія, студентка 45 групи Олійник Анастасія (номінація «Образотворче мистецтво») та викладачі КЗ "БПФК" Циклова комісія викладачів мистецтва Буяновська В.В. і Кравченко В.В.

Конкурсанти мали можливість не тільки виступити, а й отримати кваліфікаційну консультацію від провідних діячів мистецтв України, а й корисні поради, знання і навички, обмін досвідом та розширення уявлення про сучасне мистецтво від професійних членів журі, які потрібні кожному артисту-початківцю для подальшого розвитку творчої кар’єри.

Надзвичайно приємним стало знайомство з художницею Любов’ю Міненко, яка провела майстер-клас народного розпису, зустріч зі Заслуженою артисткою України Русланою Лоцман Руслана Лоцман, спілкування з Олексієм Бєглєцовим, блогером і музичним продюсером «Outside Records».

У рамках конкурсу відбувся благодійний аукціон, всі зібрані кошти були передані воїнам ЗСУ. Яскравою подією стало нагородження переможців і концерт зірок українського шоу-бізнесу та гостей заходу.

За результатами конкурсу були відзначені:

Гажій Дар’я –лауреат І ступеня (кер. Кравченко Віктор Валентинович)

Кравченко Дарина – лауреат І ступеня (кер. Кравченко Інна Тимофіївна)

Олійник Анастасія – лауреат І ступеня (кер. Буяновська Віра Вікторівна)

Паляруш Клавдія – лауреат ІІ ступеня (кер. Буяновська Віра Вікторівна)

Вітаємо конкурсантів і їх керівників!

Щиро дякуємо організаторам Міжнародного конкурсу мистецтв «ШТУРМ» та адміністрації КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» у сприянні участі наших здобувачів!

Наш маленький внесок у Велику Перемогу!

Слава Україні!

















3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

КОМУНАЛЬНИЙ ЗАКЛАД
"БАЛТСЬКИЙ ПЕДАГОГІЧНИЙ ФАХОВИЙ КОЛЕДЖ"

ПРИЄДНУЙТЕСЬ ДО НАС​

  • Facebook Социальной Иконка
  • YouTube
  • Facebook Социальной Иконка
  • Телефон: +(380) 04866 22770

  •                  +(380) 0486623791

  • Email:  info@bpu.edu.ua

Приймальна комісія: +(380) 04866 23804

Адреса:

66101, Одеська область,

 м. Балта, вул. Шевченка, 2

Авторські права 2021 © Балтський педагогічний фаховий коледж.

Усі права захищені.

bottom of page