top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції «Нова українська школа в умовах трансформаційних змін у сфері освіти: підготовка майбутнього вчителя у викликах воєнного/повоєнного часу»

27 березня 2024 року відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція «Нова українська школа в умовах трансформаційних змін у сфері освіти: підготовка майбутнього вчителя у викликах воєнного/повоєнного часу».

    Комунальний заклад «Балтський педагогічний коледж» представляла Катерина Подуфалова, завідуюча навчально-методичною лабораторією бакалаврату, яка виступила з темою «Новації у підготовці майбутнього вчителя: від ідей до втілення разом з The LEGO Foundation (з досвіду роботи КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж»).

  Організатори конференції - Міністерство освіти і науки України та Державна наукова установа «Інститут модернізації змісту освіти». Учасників зустрічі привітав Юрій Завалевський – доктор педагогічних наук, професор, перший заступник директора Державної наукової установи «Інститут модернізації змісту освіти».

   Щиро вдячні організаторам заходу за можливість доповісти на конференції та поділитися напрацюваннями з досліджуваної теми.








9 переглядів0 коментарів

Comentários


bottom of page