top of page
Пошук
Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Проведено показове позакласне заняття з математики з учнями 4 класу структурного підрозділу коледжу

1 грудня 2022 року головою ПЦК фізико-математичних дисциплін Бондаренко Л.С. та здобувачами 3 курсу першого бакалаврського рівня було проведено показове позакласне заняття з математики з учнями 4 класу структурного підрозділу коледжу (вчитель Аркавенко Н.В., асистент вчителя Бурка Т.О.)

Тема заняття " Екскурсія по місту математичних фантазій". Метою заходу було зацікавити дітей наукою математикою, розвивати логічне мислення, творчі здібності, уміння швидко приймати рішення в нестандартних ситуаціях; вчити працювати в команді, формувати практичні навички використання математичних знань в повсякденному житті.

На заході були присутні студенти 1, 3 та 4 курсу бакалаврату, студенти випускного курсу фахової передвищої освіти, викладачі та адміністрація коледжу. Усі присутні відмітили високий рівень підготовки та організації заходу, запевнили, що раціонально, вдумливо і дидак­тично грамотно визначена мета заходу, яка чітко випливає зі змісту навчального матеріалу, від­повідає віковим і інтелектуальним особливостям учнів класу. Методист та студенти правильно підібрали завдання по рівнях складності, які учні виконували з великим ентузіазмом. Викладачі фізико-математичних дисциплін звернули увагу на високий методичний рівень підготовки заходу із використанням інтерактивних технологій, технологій кооперативного навчання. Усі присутні подякували Людмилі Сергіївні, студентам бакалаврату за проведений захід!


9 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page