top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Перестало битися серце ветерана педагогічної праці КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» – Камінського Валентина Михайловича

28 травня 2024 року перестало битися серце ветерана педагогічної праці КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» – Камінського Валентина Михайловича – талановитого професіонала педагогічної справи, мудрого наставника молодого покоління, доброзичливого, життєлюбного колеги, справжнього патріота закладу освіти.

Камінський В.М. народився 24 квітня 1939 року в м.Балта. Після закінчення Балтської СШ № 1 з 1964 року до 1969 року навчався в Одеському державному педагогічному інституті ім.. К.Д.Ушинського. Трудову діяльність розпочав у 1962 році на посаді вчителя фізичного виховання Лісничівської восьмирічної школи. З 1982 року до 1986 року працював у дитячій спортивній школі тренером із футболу. З 1986 року працював викладачем фізичного виховання в Балтському педагогічному фаховому коледжі, звідки вийшов на заслужений відпочинок у 2023 році.

За багаторічну сумлінну працю, особистий внесок у підготовку педагогічних кадрів нагороджений грамотами Міністерства освіти України, знаком «Відмінник освіти».

Світла пам'ять про Камінського Валентина Михайловича назавжди залишиться у серцях його колег та багатьох поколінь випускників.

Дирекція, профспілковий комітет, колектив викладачів, співробітників КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж», здобувачі освіти глибоко сумують з приводу важкої втрати і висловлюють глибокі співчуття рідним і близьким покійного.



7 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page