top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Педагогічні читання 2024

Педагогічні читання – методичний майданчик, що дозволяє просувати інноваційні ідеї в педагогіці, обговорювати актуальні проблеми початкової освіти, сприяти розвитку професіоналізму педагогів.

Педагогічні читання традиційно проводяться у КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» під час зимових канікул. Цього року традицію не було порушено. «Педагогічні читання -2024» проведено у формі навчального тренінгу, адже реновація освітньої галузі передбачає оновлення не лише змісту, а й форм, засобів навчання.

Навчальний тренінг «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» було проведено викладачами Буяновською В.В., Маліношевською А.С., Щур В.А., регіональними тренерами реалізації Програми підвищення кваліфікації у межах підтримки відновлення освіти України фундацією the Lego Fondation. В ході невимушеного конструктивного спілкування викладачі коледжу мали змогу розширити власний досвід реалізації діяльнісного підходу в освітньому процесі, дізнатися про якісні практики, зони їх  розвитку та методи інтеграції з іншими типами знань.

Учасники тренінгу відчули реальну користь і задоволення від навчання. Справжній педагог- це той, хто не втрачає здатності бути здобувачем освіти, навчати і вчитися.

З вірою у нашу ПЕРЕМОГУ педагогічний колектив коледжу крокує у новий рік, рік нових наукових здобутків та нових освітянських історій успіху!

















20 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page