top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Педагогічна практика студентів ІV-го курсу


Переддипломна практика – одна із основних складових професійної підготовки майбутніх педагогів.

Саме під час проходження цього виду практики студенти можуть максимально спробувати свої сили в обраній професії, творчо використовувати знання, отримані на навчальних заняттях та методик викладання в початкових класах.

Відвідані методистами уроки, відгуки вчителів початквоих класів є підтвердженням того, що студенти старанно готуються до своїх уроків, активно набувають педагогічного досвіду, вдало впроваджують сучасні технології навчання. Майбутні фахівці вміють створити в класі творчу, доброзичливу атмосферу, проводять цікаві виховні заходи, свята, дитячі розваги.

Практиканти піклуються про життя та здоров’я дітей під чпс повітряних тривог, стараються підтримати тих, у кого батьки сьогодні захищають від ворога нашу країну, проявляють турботу про дітей, які змушені були залишити свої рідні домівки, своїх друзів. Для таких категорій студенти проводять психолого-педагогічні тренінги, залучають їх до активного дозвілля.

Безперервна практика сприяє активній підготовці до подальшої роботи на посаді вчителя основної та додаткової спеціальності.


Завідувач  навчально-виробничої практики    В.П.Печарська



















5 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page