top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Педагогічна практика в ДПУ «МДЦ «Артек-UA»

Для успішного проходження педагогічної практики здобувачами вищої освіти Комунальний заклад «Балтський педагогічний фаховий коледж» постійно співпрацює з дитячими оздоровчими закладами, попередньо уклавши угоди з їх керівництвом. Угоди укладаються до початку інструктивно-методичних зборів здобувачів вищої освіти, що дає можливість вчасно розподілити здобувачів за місцями проходження практики та організувати підготовку педагогів-організаторів з врахуванням специфіки оздоровчого центру.

Метою літньої педагогічної практики в оздоровчий період є поглиблення професійно-педагогічних знань здобувачів вищої освіти і озброєння їх методикою виховної роботи з дітьми в літній період. Завдання літньої педагогічної практики: виробити у здобувачів вищої освіти вміння і навички самостійної роботи з дітьми в умовах літніх канікул; озброїти здобувачів методами і прийомами виховання молодших школярів в умовах літнього відпочинку; виховувати відповідальне ставлення до проведення виховної роботи з дітьми;  розвивати творчі здібності при організації і проведенні занять в гуртках, секціях, клубах за інтересами;  встановлювати педагогічні правильні відносини з дітьми в специфічних умовах табірної зміни в умовах воєнного стану.

Дирекція коледжу КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» відвідала студентів, які проходять літню педагогічну практику в Державному підприємстві України Міжнародному дитячому центрі «Артек-UA».  Під час зустрічі з адміністрацією оздоровчого центру обговорювалися важливі питання щодо особливостей проходження практики в умовах воєнного стану. Дирекція коледжу мала змогу ознайомитися з умовами роботи дитячого центру, правилами внутрішнього розпорядку, їх традиціями та виховним процесом.







10 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page