top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Майстер-клас - дієвий інструмент загальнокультурної компетентності

Студента-патріота можуть виховати патріотично виховані і налаштовані батьки, педагоги, держава. Якщо хоча б одна ланка цієї схеми неспроможна роботи це систематично, порушується система. Кожний виховний крок викладачів музичних дисциплін педагогічного коледжу Віхренко Тетяни Сергіївни і Віхренка Василя Харитоновича  пронизаний патріотичним вихованням. Благодатним ґрунтом, на якому зростає національна свідомість, педагоги вважають рідну мову, історію народу, його традиції, звичаї та обряди, зокрема фольклор, різні види народного мистецтва й художню творчість.

20 грудня 2023 р. у КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» відбулася неймовірна подія – майстер-клас «Сопілочка з деревця – дубовеє денце. Як заграє, заспіває, болить моє серце». Василь Харитонович та Тетяна Сергіївна  об’єднали педагогічних працівників освітнього ХАБу захопливою зустріччю з українським музичним мистецтвом. Освітній простір був пронизаний мистецтвом у всіх його проявах. Кожен міг спробувати свої сили у грі на сопілці незалежно від рівня мистецької майстерності, розкрити свою творчу сутність, навчитися новому і знайти натхнення. Майстри із задоволенням ділилися своїми знаннями та навичками, допомагали кожному крокувати шляхом від початківця до майстра. Впевнені, що набутий досвід спонукає багатьох людей знайти в собі нову любов до мистецтва та розкритися у сфері творчості.

Учасники заходу висловили слова великої поваги Віхренко Т.С. та Віхренку В.Х. за творчу працю, невтомність, оптимізм, любов до своєї справи та підтримку нашої країни на всіх фронтах.

Все буде Україна



7 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page