top of page
Пошук
Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Майбутнє за наукою

В межах проєкту «Майбутнє за наукою» (https://www.facebook.com/.../permalink/958672005540651/)ми з третьокурсниками першого бакалаврського рівня продовжуємо знайомитися з викладачами-дослідниками КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж».

Сьогоднішнім гостем став Максим Олександрович Шевченко, викладач предметно-циклової комісії фізичного виховання, аспірант 4 року навчання Південноукраїнського національного педагогічного університету ім. К. Д. Ушинського

Тема дисертаційної роботи: «Формування готовності майбутніх вчителів фізичної культури до організації самостійної фізкультурно-оздоровчої діяльності учнів Нової української школи». Науковий керівник: Пальшакова Ірина Олександрівна, д-р пед. наук, професор.

«Зізнаюсь, я почав дослідницьку діяльність завдяки своїй сім’ї. Поясню! Наука – це справа, що вимагає глибокого концентрування та занурення, обстрагування від домашніх справ та клопотів. Саме завдяки розумінню та великій підтримці моїх рідних і близьких мені вдавалося "пірнути" у світ науки»

Спікер відверто познайомив слухачів з особистою історією знайомства з великою наукою та одразу створив довірливу атмосферу. Пан Максим підкреслив важливістю конекту між дослідником та його науковим керівником, наголосив на необхідності вибору актуальної та близької теми.

Максим Олександрович, в ході нашої комунікації, обґрунтував спектр нових можливостей, які відкриваються перед вчителем-науковцем. Зауважив, що наукова діяльність дасть можливість «глибше, по-іншому розуміти стан речей», сприятиме особистісному та професійному зростанню, вплине на соціальний статус та відкриє перспективи кар’єрного росту. Наостанок гість переконливо порадив здобувачам не зволікати зі вступом до аспірантури, адже, дійсно, за наукою – майбутнє!

Дякуємо за дружню атмосферу та насичену зустріч! Бажаємо нових наукових здобутків та відкриттів!


3 перегляди0 коментарів

Comentarios


bottom of page