top of page
Пошук
Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Майбутнє за наукою

Ми з третьокурсниками першого бакалаврського рівня продовжуємо реалізовувати проєкт «Майбутнє за наукою» (https://www.facebook.com/.../permalink/958672005540651/).

Гостя нашої зустрічі - Антоніна Олегівна Штурба, заступниця директора з навчальної роботи, викладач ПЦК іноземної філології, аспірантка Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини.

Тема дисертаційної роботи: «Сучасні тенденції розвитку початкової освіти в Канаді» науковий керівник: Т. Д. Кочубей, доктор педагогічних наук, професор.

Антоніна Олегівна захоплююче поділилася результатами власних наукових розвідок та на конкретних прикладах переконала здобувачів у практичній значущості власного дослідження. Важливо було почути про виклики, що стояли на науковому шляху дослідниці та способи їх подолання.

Пані Антоніна підкреслила перспективність та значущість наукової діяльності сьогодні для становлення та розвитку педагога-професіонала.

«Єдине, про що я жалкую як дослідниця – це те, що не почала науковий шлях раніше!» - впевнено та надихаюче закінчила розповідь наша спікерка.

Дякуємо за цікаве спілкування та бажаємо нових наукових перемог!


7 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page