top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Зустріч студентського активу першого бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності

18 березня 2024 року відбулася зустріч студентського активу першого бакалаврського рівня вищої освіти спеціальності 013 Початкова освіта з представниками адміністрації коледжу.

   Катерина Подуфалова, завідуюча навчально-методичною лабораторією бакалаврату, детально розглянула шляхи вдосконалення співпраці активу груп, кураторів та адміністрації коледжу. Особливу увагу Катерина Юріївна звернула на спільну діяльність по створенню умов для якісного оволодіння знаннями, дотримання безпечних умов під час освітнього процесу та перебування в гуртожитку; провадження активної виховної та роз'яснювальної роботи серед здобувачів; здійснення волонтерської діяльності та допомогу ЗСУ.

   Відповідальний секретар приймальної комісії Віра Печарська представила активу груп план заходів до Дня відкритих дверей та зустрічі випускників, що відбудеться 25 березня.

Спільно з куратором першого курсу Інною Шевченко розподілила обов'язки між студентами чергової групи. Усі присутні взяли активну участь в обговоренні та надавали свої пропозиції з питань удосконалення проведення профорієнтаційної роботи.







6 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page