top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Заняття з пропаганди дитячого читання

Освіта не має надавати дитині перелік незаперечних істин. Навпаки, вона повинна підготувати школяра до зіткнення з проблемами та необхідністю приймати самостійне рішення на основі власного досвіду.

Виховання самодостатньої розвиненої особистості потребує від студентів 22 групи поєднання ерудиції, гнучкості мислення, стійкості, культурного смаку та людяності, щоб усе це передати учням Балтського ліцею №1.

Під керівництвом Поворознюка І.В. завершується серія занять з пропаганди дитячого читання, яке є ефективним інструментом духовного та інтелектуального розвитку людини.

2 квітня 2024 р. буде відзначатися Міжнародний день дитячої книги – свято встановлене за рішенням профільної Міжнародної ради з питань дитячої книги. Датою для святкування Міжнародного дня дитячої книги був обраний день народження Ганса Крістіана Андерсена, який став одним із найулюбленіших казкарів дітей багатьох поколінь.

У кожній казці є натяк на те, щоб бувальщину не плутали з казкою. У кожній казці є урок, що життя ми самі робимо прекрасним.








2 перегляди0 коментарів

Comments


bottom of page