top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Завершено тренінг НУШ#Імпульс у початковій школі!

Завершено тренінг НУШ#Імпульс у початковій школі!

Впродовж 2023-2024 навчального року тривало навчання вчителів початкових класів, вихователів ГПД, асистентів вчителів закладів освіти за програмою НУШ-Імпульс «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення». Програму реалізовано у межах підтримки відновлення освіти України фундацією LEGO.

3066 педагогів Одеської області здобули знання щодо ефективних стратегій реалізації діяльнісного підходу у початковій школі в умовах воєнного та повоєнного часу.

Впровадження діяльнісного підходу у школі – запорука сталості імплементації реформи Нова українська школа, творення дієвих освітніх змін, підтримки психосоціального благополуччя дітей. Саме діяльнісний підхід у навчанні дозволяє створити умови для розвитку наскрізних умінь та навичок, які можуть бути основою успішної самореалізації дитини у майбутньому. Тому особливо важливою і цінною є ініціатива The LEGO Foundation в Україні щодо підвищення кваліфікації вчителів початкових класів із впровадження діяльнісного підходу.

Команда The LEGO Foundation в Україні – талановиті, натхнені та надзвичайно віддані своїй справі люди. Дякуємо Оксана Рома , Олені Черевичній, Олені Шуляк за багаторічне надійне партнерство, вагомий внесок у реалізацію реформи Нова українська школа і всебічну підтримку українських освітян. Програма НУШ-Імпульс «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення» стала ще однією сходинкою на шляху відновлення та трансформації української освіти.

Тренінг проводили 12 тренерів – представників Одеської академії неперервної освіти, Одеський ліцей 72, фахових педагогічних коледжів – Балтського, Білгород-Дністровського, Одеського. Їхній тренерський досвід, фахова майстерність, натхнення та позитивний настрій допомогли педагогам розкрити нові грані діяльнісного навчання та впевнитися у своїх уміннях щодо його упровадження в освітньому процесі. Високопрофесійна робота згуртованої команди тренерів – це особливий здобуток і гордість! Ми висловлюємо вдячність тренерам програми «Діяльнісний підхід у початковій школі в реаліях сьогодення», які напружено працювали заради спільної мети!

Дякуємо усім керівникам відділів освіти, закладів освіти, які допомагали у реалізації програми в нашому регіоні! Дякуємо за сприяння та підтримку Департамент освіти і науки Одеської обласної державної адміністрації! Здобутий досвід співпраці ще раз доводить, що разом ми можемо досягати надзвичайних успіхів!

НУШ#Імпульс надихає до дій! Діємо та працюємо заради щасливого майбутнього України!








14 переглядів0 коментарів

Commenti


bottom of page