top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

До Дня науки в Україні організовано виставку наукових здобутків, на якій представлені наукові надбання викладачів нашого закладу

Уже понад двадцять років у третю суботу травня в Україні відзначають День науки. У 2024 році професійне свято наукових працівників припало на 18 травня.

    День науки – свято покликане вшанувати наукові традиції, досягнення українських вчених й нагадати, що саме наука є основою інтелектуального потенціалу нації та її майбутнього.

Україна є державою з високим рівнем освіти і науки. Навіть у воєнний час вітчизняна освіта і наука проходять потужні трансформації та зміни, а сучасні наукові відкриття допомагають пришвидшити ці якісні зміни на краще.

    КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» пишається своїми талановитими науковцями, підтримує наукові прогресивні ідеї, сприяє їх втіленню задля розвитку української науки.

   З нагоди Дня української науки Радою науковців коледжу організовано виставку наукових здобутків, на якій представлені наукові надбання викладачів нашого закладу: монографії, збірники наукових праць, навчальні посібники, бібліографічні покажчики та література спрямована на допомогу організації навчально-наукової роботи.

     Голова Ради науковців коледжу Катерина Подуфалова зазначила, що представлена виставка – данина шани і поваги науковцям, які, навчаючи здобувачів освіти, пробуджують в молодому поколінні завзяття та наполегливість в оволодінні фаховими знаннями.

     Зичимо нових досягнень і щедрих ужинків на науковій ниві заради миру і процвітання нашої незалежної України!










7 переглядів0 коментарів

Commentaires


bottom of page