top of page
Пошук
Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Даруйте книги з любов'ю

День 14 лютого, безумовно, відомий, перш за все, як День святого Валентина або День усіх закоханих. Однак, росте число людей, які знають ще про ще одне свято, що відзначається в цей день. Щорічно, починаючи з 2012 року 14 лютого відзначається Міжнародний день дарування книг (International Book Giving Day), який об'єднує всіх, хто дарує книги дітям і прищеплює їм любов до читання.

Бібліотекою коледжу цьогоріч була проведена акція "Даруйте книги з любов'ю" присвячена Міжнародному дню дарування книг. Перемогу здобула студентка 43 групи - Пижикова Анна, якій було вручено браслет "Золоті серця". Вітаємо тебе Аня з перемогою! Бажаємо добра, миру, успіхів. Даруйте, любі друзі, книги з любов'ю!

Цьогоріч акція «Даруйте книги з любов'ю» привернула увагу читачів до проблеми читання під час війни, окреслили гідну літературу національно – патріотичного спрямування, що підносить дух та наш спротив агресору, наближає Перемогу.

24 лютого відбулося повномасштабне вторгнення росії, що змінило життя не тільки України, а й усього світу. Війна принесла українцям багато горя, жаху, непоправних втрат, проте на тлі страшних випробувань укріпилися жага Перемоги та віра в неї. Нова воєнна реальність породила феномен нової літератури, що є не тільки рефлексією на ті чи інші події, а передусім реалістичним змалюванням боротьби українців за свій дім, землю, незалежність. На заході обговорили твір «На лінії зіткнення. Любов і ненависть» автора Богдана Кушніра, ознайомилися з книгою «Любов на лінії вогню» автора Васіліси Трофимович, переглянули відеоролик «Кращі книги українських письменників, які слід читати у війну».


4 перегляди0 коментарів

Commentaires


bottom of page