top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Гостьова онлайн-лекція "Цифрові освітні технології у роботі вчителя початкової школи"

Проведення гостьових лекцій - це вид діяльності, який сприяє налагодженню співробітництва між закладами освіти та комунікації викладачів, адміністрації, науковців та здобувачів.

  У межах реалізації освітньо-професійної програми спеціальності 013 «Початкова освіта» першого бакалаврського рівня для здобувачів вищої освіти Комунального закладу "Балтський педагогічний фаховий коледж" 21 березня 2024 року було прочитано гостьову онлайн-лекцію.

Модератор зустрічі Катерина Подуфалова представила спікера лекції Максима Борисьонка та надала слово директору Нікопольського фахового педагогічного коледжу Крамаренко Любов Іванівні.

 Лектор – Борисьонок Максим Олег – аспірант кафедри початкової освіти та інноваційної педагогіки Педагогічного факультету Українського державного університету імені Михайла Драгоманова, викладач педагогічних дисциплін КЗ "Нікопольський фаховий педагогічний коледж" ДОР".

 Тема лекції: «ЦИФРОВІ ОСВІТНІ ТЕХНОЛОГІЇ У РОБОТІ ВЧИТЕЛЯ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ».

  Викладачі та здобувачі коледжу дякують пану Максиму за змістовну, науково-обгрунтовану та практико-орієнтовану лекцію. Впевнені, що опанувати нові платформами та портали студенти зможуть не лише під час освітнього процесу, а й під час проходження практики в школі.







11 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page