top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Виховна година, присвячена феномену Володимира Івасюка "У долі своя весна"

04.03.2024 року в Комунальному закладі "Балтський педагогічний фаховий коледж" відбулася виховна година, присвячена феномену Володимира Івасюка "У долі своя весна".

Молодий хлопець... Його пісні так резонують і допомагають тому, що в них окрім геніальності, музики, тексту, високих мотивів прославляти українську пісню, також його слабкості, радощі й печалі, витівки й жарти. В цих піснях викинута в кущі гітара, бажання бути стильним. В цих піснях недоспані ночі за роботою і недоспані ночі від кохання, мандри Карпатами, поразки, страх, психічні розлади, а також перемога над ними. В них сумніви і помилки, щастя і свобода, а це все і є життя!

З цими піснями ми сумуємо за коханою людино, стоїмо на майдані, ховаємося від ракетних обстрілів, ці пісні дають надію, з цими піснями ми переживаємо втрати, признаємося в коханні, з цими піснями наші воїни йдуть в бій, і саме з цими піснями ми зустрінемо мир, бо в цих піснях життя, а життя точно переможе смерть. Його пісні поза часом. Вони вічні, вони - сила наших поколінь!








5 переглядів0 коментарів

Comentários


bottom of page