top of page
Пошук
Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Зареєстровано рекорд у Національному реєстрі рекордів України в номінації "Найбільша колекція тризубів, виконаних у креативних техніках"

6 травня 2024 року в КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» вперше було відкрито виставку 119 креативних тризубів, яку підготували здобувачі освіти ІІ і ІІІ курсів та викладач циклової комісії мистецтва Меленишин Наталія Борисівна. За всю існування КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» було вперше подано заявку щодо визнання Національного Рекорду України.

23 травня 2024р. під час урочистого зібрання з нагоди завершення 2023-2024 навчального року від імені Національного Реєстру Рекордів України було оголошено нове національне досягнення в номінації "Найбільша колекція тризубів, виконаних у креативних техніках". Колекція нараховує 119 експонатів. Дане досягнення вперше вноситься до Реєстру Рекордів України в категорію "Колекції".

Сертифікатом про рекорд нагороджено Комунальний заклад «Балтський педагогічний фаховий коледж» в особі директора Іваннікова Сергія Івановича.

Свою перемогу колектив Комунального закладу «Балтський педагогічний фаховий коледж» присвячує 95-й річниці з дня заснування та Збройним Силам України.

Тож вітаємо наш колектив з нагородою та щиро дякуємо авторам виконаних робіт, викладачам, працівникам, студентам, які долучилися до реалізації даного проєкту.

Слава Збройним Силам України! Слава Україні! Героям Слава!









15 переглядів0 коментарів

Comments


bottom of page