top of page
Пошук
  • Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Інформує Приймальна комісія Комунального закладу«Балтський педагогічний фаховий коледж»

Вступна кампанія 2022 року проходила в незвичних умовах – в умовах воєнного стану в нашій країні. Ряд змін, доповнень, рекомендацій, роз'яснень, які нам повідомляло Міністерство освіти і науки України на щотижневих онлайн - нарадах, допомагали членам приймальної комісії зорієнтуватися в усіх питаннях вступу та успішно провести вступну кампанію. Попри всі біди, втрати, перешкоди на всіх ділянкам повсякденного життя, які щодень нашій країні приносить агресор, ми змогли зробити набір вступників, виконали регіональне замовлення та успішно розпочали навчання в очному режимі.

Оволодіти професією вчителя початкових класів з додатковими спеціалізаціями прийшли до нас 179 хлопців та дівчат. 149 вступників приступили до навчання для здобуття освітньо-професійного ступеня «Фаховий молодший бакалавр» та 30 вступників на навчання для здобуття освітньо-кваліфікаційного рівня «Бакалавр».

Це переважно випускники шкіл Одеської області, хоч є й мешканці Вінницької, Кіровоградської, Миколаївської, Харківської областей. Усіх наших вступників об'єднало одне: бажання стати вчителем Нової української школи, нести дітям знання, любов до рідної України, повагу до тих, хто стоїть на захисті суверенітету нашої держави, боронить рідне українське слово. Ми всі віримо, що мрії наших студентів неодмінно збудуться! Дякуючи Збройним Силам України, ми переможемо ворога, наші діти разом із своїми батьками повернуться у свої домівки, зустрінуться з однокласниками, сядуть за шкільні парти, і ми всі заживемо своїм звичним життям!

Успіхів вам, наші студенти, легкого вам навчання, гарних вам друзів, приємних вражень від навчання у нашому коледжі!

Відповідальний секретар Печарська В.П.



3 перегляди0 коментарів
bottom of page