top of page
Пошук
  • Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Участь в акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь»

19 квітня випускники КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» взяли участь в акції єднання та віри «Випускники-2024 року для майбутніх поколінь», ініційованій Асоціацією професіоналів довкілля (PAEW). Діти війни, випускники 2024 року – це покоління, яке будуватиме і відбудовуватиме нашу Україну після Перемоги! А сьогодні, в такі важкі часи випробувань, кожен випускник Балтського педагогічного коледжу посадив Дерево Перемоги у парковій зоні закладу освіти, щоб через 20 років вже своїм дітям показати, якою сильною була віра в нашу Державу.

Саджати дерева – завжди виграшна стратегія!

Цей крок єдності – це символ підтримки нашим воїнам на передовій щодо незламної віри в нашу Перемогу! Цей крок – підтримка загальноєвропейської зеленої Угоди (Green Deal).

Випускники війни – це майбутні архітектори нової України – незламної і зеленої!

Слава випускникам Балтського педагогічного фахового коледжу! Слава Воїнам Світла – Воїнам Добра! Слава Збройним Силам України! Слава Україні! Героям Слава!










3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

"Веселі старти"

За традицією нашого Балтського педагогічного фахового коледжу, студенти 3-го курсу проводять "Веселі старти". Наша 31 група не залишилася осторонь та провела цей захід. Це не лише для нас нові знання,

bottom of page