top of page
Пошук
  • Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Наукою вишиваємо Україну

З нагоди Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку 10 листопада 2022 року в КЗ «Балтський педагогічний фаховий коледж» відбулося перше засідання Студентського наукового товариства. Цього року 13 здобувачів освіти мають змогу ознайомитися з основами науково-дослідницької діяльності.

Прийом до студентської наукової спільноти був урочистим. Учасники обговорили і затвердили план роботи на поточний навчальний рік, було визначено і затверджено тематику досліджень, призначено наукових керівників.

Учасники засідання на чолі з головою наукового товариства Ребрієм Олександром (студент 23 групи) відвідали бібліотеку, де практично працювали з каталогами, вчилися укладати та оформляти бібліографію, здійснювати пошук наукових джерел і працювати з довідковою літературою.

СНТ сприяє розвитку вмотивованості до наукової діяльності та навчання впродовж життя.

У складний, трагічний і водночас величний час для нашої країни кожний на своєму рівні повинен приймати складні рішення і відповідальні вчинки. У освітян свій фронт – забезпечувати інтелектуальний розвиток не просто молоді, а нашого майбутнього. Так було завжди, але зараз це відчувається та розуміється особливо гостро. Тому, якщо уболіваєш навіть за найменші досягнення молодих науковців в своєму закладі – це і є патріотизм.


11 переглядів0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі
bottom of page