top of page
Пошук
  • Фото автораБалтський педагогічний фаховий коледж

Загальні настановчі збори для студентів першого бакалаврського рівня ОПП "Початкова освіта"

24 квітня 2024 року в Комунальному закладі "Балтський педагогічний фаховий коледж" відбулися загальні настановчі збори для студентів першого бакалаврського рівня ОПП "Початкова освіта".

Було обговорено ряд важливих питань: якість навчальних досягнень студентів, підготовка до літньої екзаменаційної сесії та проходження різних видів педагогічної практики(педагогічна практика в літніх оздоровчих центрах, безперервна педагогічна практика та інші).

Студентським активом ініційовано та розроблено анонімне опитування здобувачів освіти по завершенню вивчення навчальних дисциплін в другому семестрі.

До зустрічі долучилися викладачі Уманського державного педагогічного університету імені П.Тичини - Жмуд Оксана Василівна та Січкар Світлана Анатоліївна.

Представники університету ознайомили здобувачів коледжу з умовами вступу на ОС Магістр, надали практичні рекомендації щодо реєстрації на вступні випробування, детально окреслили переваги навчання в Уманському педуніверситеті. Також спікерки наголосили, що в університеті створено центр реєстрації на вступні випробування для складання ЄВІ та ЄФВВ. Щиро дякуємо колегам за багаторічну співпрацю, підготовку педагогічних фахівців, докторів філософії, які зараз обіймають посади викладачів в нашому коледжі.

Разом до ПЕРЕМОГИ!!!





7 переглядів0 коментарів
bottom of page