top of page
Пошук
  • Фото автораNataliyakot Nataliyakot

День відкритих дверей

Оновлено: 6 лют. 2023 р.

Ось і настав цей довгоочікуваний день, підготовка тривала заздалегідь, аби повноцінно презентувати роботу нашого закладу.

Майбутні першачків та їх батьки мали змогу прожити день нашого школяра. Спочатку познайомилися з всіма викладачами та вчителями, потім почули про специфіку нашої роботи, напрямки, ідеї, цілі, та переваги нашого закладу, в цей час діти весело проводили час з нашими студентами. Після розпочалося саме цікаве це інтерактиви від наших вчителів-предметників.

Кожен вчитель нашого структурного підрозділу відкрив двері та радо впустив до себе на урок батьків та майбутніх першачків, наші вже дорослі четвертокласники завжди допомагали та підтримували малюків. Спочатку ми зазирнули на урок англійської мови де пограли в англомовні ігри, після завітали у світ інформаційних технологій де хтось з майбутніх першачків вперше склав свого робота. Трохи згодом вивчили кольори веселки на інтерактиві від вчителя образотворчого мистецтва. Наступна наша зупинка музичне мистецтво, тут наші четвертокласники показали свої чудові голоси, а малята за допомого нашого викладача вчилися опановувати цікаві музичні інструменти. Ось вже час і посмакувати смаколиками від працівників нашої їдальні. Смачно поїли треба і потренуватись, тому вступна зупинка спортивна зала, де діти потанцювали та розігралися, а після доторкнулися до розділу гімнастика. Активності на цьому не завершуються, хореографічна зала, запальні танці та танцювальна гра від нашого хореографа чекали на нас. Надійне бомбосховище це одна з найважливіших складових безпеки дитини в школі на сьогодні тому і його ми не оминули. Наступна зупинка дизайн та технології, де діти виготовили з нашим викладачем цікаву поробку

День насичений та цікавий, різнобарвний та нестримний, саме такий день у нашого школяра. Вибір за вами, місць залишилось зовсім мало, тому варто поспішити. За детальною інформацією звертайтеся за номером +380 (99) 401 40 46 Наталія Володимирівна.

Ми зі свого боку докладаємо максимум зусиль, аби ваші діти стали всесторонньо розвиненими, соціалізованими, ерудованими та дійсно готовими до дорослого життя.

Бережіть себе та своїх рідних.


7 переглядів0 коментарів
bottom of page