top of page
Пошук
  • Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Вітання з міжнародним Днем студента

Дорогі друзі, шановні здобувачі фахової передвищої та вищої освіти в Комунальному закладі «Балтський педагогічний фаховий коледж»!

Щиро вітаємо вас із Днем студента – святом молодості, енергії, розуму, творчого запалу!

Студент – це передусім індивідуальність, винахідник, творча особистість, Всесвіт.

Нинішній День студента ми, на жаль, відзначаємо в трагічних умовах війни. Ваше юне життя затьмарили звуки ворожих ракет, втрати рідних та друзів, вимушене переселення з рідної домівки, довготривала розлука з найдорожчими людьми.

Але попри все наші колишні і нинішні студенти на всіх ділянках життя проявляють силу, неабияку мужність, креативність, великий патріотизм.

Багато наших юнаків та дівчат сьогодні на передовій, гідно боронять незалежність та територіальну цілісність нашої країни.

Від імені всіх учасників освітнього процесу висловлюємо слова вдячності за вашу мужність, силу, незламність, за те, що ви, ризикуючи своїм життям, надаєте можливість українцям активно жити, навчатись, творити.

Хочемо подякувати студентам, які проявляють активну громадську позицію в тилу, своїми справами всіляко підтримують наші Збройні Сили України, розуміючи, що лише всі разом, кожен на своєму місці ми зможемо перемогти ворога, звільнити наші території та зажити звичним для нас життям.

Хочемо подякувати студентам, які з перших днів повномасштабного вторгнення росії і до сьогоднішнього дня працюють з дітьми в оздоровчих центрах. Разом із досвідченими педагогами морально підтримують своїх вихованців та в небезпечних умовах супроводжували дітей з окупованої ворогом території на більш безпечну.

Ми пишаємося вами, дорогі студенти, відзначаємо вашу силу духу та високе почуття відповідальності перед кожною дитиною, перед своїм народом, перед нашою незламною Україною.

У такий важкий для нашої країни час дирекція коледжу, педагогічний колектив роблять все для творчого розвитку кожного здобувача освіти, його світогляду, підтримуємо студентську спільноту шляхом запровадження нових форм здобуття знань, формування європейських стандартів освіти. Бажаємо вам, нинішні студенти та випускники всіх років, не шкодувати сил на гарні щоденні справи, на опанування всіх наук. Пам’ятайте, попри всі сумні події нашого життя ви – щасливі, оскільки маєте дуже багато можливостей працювати над собою, розвиватися, випробовувати себе, вдосконалювати та підвищувати рівень професіоналізму.

Бажаємо кохання, добра, успіхів, звершень, здобутків вам, юні наші друзі.

А всім нам зичу найшвидшої перемоги, щасливого життя під мирним небом. Тож давайте всі разом своїми значними та щоденними справами будемо наближати перемогу.

Слава студентам Балтського педагогічного!

Слава Збройним Силам України!

Слава Україні!

Героям слава!


З повагою дирекція, профспілковий комітет,

викладачі, працівники закладу освіти



10 переглядів0 коментарів
bottom of page