top of page
Пошук
  • Фото автораNataliyakot Nataliyakot

Відкриті засідання атестаційної комісії

У Комунальному закладі «Балтський педагогічний фаховий коледж» проходять відкриті засідання атестаційної комісії. Так, 6 лютого 2023 р. п’ять педагогічних працівників звітували про свою роботу.

З метою впровадження досягнень психолого-педагогічної науки та освітніх технологій у практику роботи викладачів відбувся результативний обмін перспективним педагогічним досвідом. Членам атестаційної комісії було презентовано науково-методичні напрацювання викладачів. Вони з цікавістю долучилися до методичного досвіду досвідчених фахівців. Мова йшла про навчальні досягнення здобувачів освіти, форми та види підвищення професійної кваліфікації, результати методичних пошуків та виховної роботи зі студентами. Сучасний заклад освіти характеризують розвиток і зміни, пошук ідей і впровадження інновацій.

Така форма творчого звіту викладачів активізує творчу професійну діяльність, стимулює безперервну фахову освіту, якісну роботу викладачів, посилює їх відповідальність за результати навчання і виховання здобувачів освіти.

Ми щиро радіємо успіхам колег! Бажаємо їм успішної атестації.


3 перегляди0 коментарів

Останні пости

Дивитися всі

Всесвітній день книги та авторського права

Сьогодні, 23 квітня, світ відзначає Всесвітній день книги та авторського права – свято авторів, видавців, критиків, бібліотекарів, читачів і всіх-всіх, хто часом залишається «за лаштунками» книговидан

bottom of page